Nå har vi to kokker på huset!

Vi går vinteren i møte med godt mot, og har toppet teamet vårt! Fra nå av har vi to kokker på kjøkkenet, og dermed kan vi tilby kokketjenester for fotografering hver dag hele uka.
Qaaqqutsiaq Lynge, populært kalt Tipi, er den nyeste på laget. Han har tidligere jobbet for bl.a. Maaemo, Arakataka, og Kolonialen på Bislett før han de to siste årene har vært kjøkkensjef og kreativ leder hos Kreativ Catering.
Odd Ivar Haglund er det mange av dere som kjenner allerede. Han har han vært på juniorkokkelandslaget og jobbet på Tyrifjord hotell og på Kleivstua. Når han ikke jobber hos oss driver han brasseri Fengselet på Hønefoss.
Begge er kreative og sultne og har kvesset knivene, klare for nye utfordringer.
Vinteren ser i det hele tatt spennende og morsom ut, og vi har flere prosjekter på gang.
Inkognito skaper matglede
Det er med stor glede vi nærmer oss ferdigstillelse av boken Asiatisk mat for Pepper Publishing. - Og hvis det er lov å skryte litt så føler vi at det er blitt en av de råeste kokebøkene som vil bli utgitt i 2020 😊.
Boken kan ta en næremere kikk på og kjøpe her
Asiatisk mat er den 11 boken produsert for Pepper Publishing.
3 av bøkene har fått terningkast 6 i Dagbladet (!)
Lærerike og inspirerende digitale vinkurs
Er du glad i vin? Har du lyst til å lære mer, prøve deg på nye viner og åpne for en verden av smaksopplevelser? - Da er Pepper Publishings nye digitale vinkurs noe for deg!
Kursene er filmet og produsert av Inkognito. Totalt 23 vinkurs er nå lagt ut for salg.
Les mer om og se vinkursene her.
Genuin matinteresse
Vinkurs, oppskrifter, forlag, selskapslokaler og reise.
Hos Pepper Publishing er dette en meget god mix som alt bunner i genuin interesse for god mat og vin!
Inkognito har produsert Pepper Publishings nye hjemmesider og fylt den med blant annet de lekreste oppskrifter og mye godt lesestoff for de reiseglade!
Velkommen til Inspirasjon, kunnskap og påfyll.
