stjernedryss-oppslatt-a2.png

Vi fortsetter å skape matglede

Stjernedryss over Norge
Dette er en reise i norske smaker og råvarer. Boken inneholder over 70 oppskrifter med norske råvarer og et eget vinmagasin med vinens ABC og vin- og drikkeforslag til alle rettene. Dette er mat som løfter frem noe av det beste vi har i Norge på en ny måte. I tillegg får du tips til 14 reiseruter over hele landet. Her finner du spesielle spise- og overnattingssteder og forslag til aktiviteter.

Huskokken!

Vi kan tilby kokketjenester for fotografering hver dag hele uka.


Qaaqqutsiaq Lynge, populært kalt Tipi, er kokken vår. Han har tidligere jobbet for bl.a. Maaemo, Arakataka, og Kolonialen på Bislett før han de to siste årene har vært kjøkkensjef og kreativ leder hos Kreativ Catering.
 

Han er kreativ og sulten og har kvesset knivene, klare for nye utfordringer. Høsten og vinteren ser i det hele tatt spennende og morsom ut, og vi har flere prosjekter på gang.

Boken asiatisk mat

Inkognito skaper matglede

Det er med stor glede vi kan annonsere av boken Asiatisk Mat ble lansert mot slutten av 2020. Og hvis det er lov å skryte litt, så føler vi at det har blitt en av de råeste coffee table-bøkene som er gitt ut i 2020.

 

Inkognito er nå igang med neste bokprosjekt for Pepper Publishing.

 

«Stjernedryss over Norge» lanseres i mai.

Opplev Norge og norsk matkultur. Vi tar for oss norske råvarer på sitt beste, og presenterer mer enn 70 retter med kortreiste råvarer av ypperste kvalitet.

 

Boka tar deg i tillegg med på bilturer rundt om i hele landet og gir tips om spisesteder, overnattingssteder og opplevelser underveis. 


Boken Asiatisk mat kan du ta en nærmere kikk på og kjøpe her 


Asiatisk mat er den 11 boken produsert for Pepper Publishing.
3 av bøkene har fått  terningkast 6 i Dagbladet (!)


 

Lærerike og inspirerende digitale vinkurs

Er du glad i vin? Har du lyst til å lære mer, prøve deg på nye viner og åpne for en verden av smaksopplevelser? - Da er Pepper Publishings nye digitale vinkurs noe for deg!

Kursene er filmet og produsert av Inkognito. Totalt 23 vinkurs er nå lagt ut for salg.
  
Les mer om og se vinkursene her.

Genuin matinteresse

Digitale vinkurs, oppskrifter, mat-, vin- og reiseartikler.
Hos Pepper Publishing er dette en meget god mix som alt bunner i genuin interesse for god mat og vin!

Inkognito har produsert Pepper Publishings nye hjemmesider og fylt den med blant annet de lekreste oppskrifter og mye godt lesestoff for de reiseglade!

Velkommen til Inspirasjon, kunnskap og påfyll.

Besøk hjemmesiden her

pepper matogdrikke logo.png