books-magazines.png

MATGLEDE– for deg som er sulten på påfyll

Harmoni
Harmoni er et vinmagasin der Geir salvesen deler sin kunnskap om vin, i tillegg til at du får over 70 oppskrifter fra Stjernedryss-boka med vinanbefalinger til rettene.

Stjernedryss over Norge
Dette er en reise i norske smaker og råvarer. Boken inneholder over 70 oppskrifter med norske råvarer og et eget vinmagasin med vinens ABC og vin- og drikkeforslag til alle rettene. Dette er mat som løfter frem noe av det beste vi har i Norge på en ny måte. I tillegg får du tips til 14 reiseruter over hele landet. Her finner du spesielle spise- og overnattingssteder og forslag til aktiviteter.

Asiatisk mat
Vil du bli inspirert og fornye dine oppskrifter fra Østen? En stor coffee table-bok som åpner opp til en verden av asiatisk mat fra Kina, Japan, Korea, Thailand, Vietnam og den spennende koblingen som kalles Asian fusion.

Aqua Vitae
Er du opptatt av vin og bobler, øl, sider og drinker? Dette magasinet gir masse nyttig kunnskap i tillegg til nesten 50 oppskrifter på fargerike drinker og mat som passer til vin. Magasinet er på 144 sider spekket med godt og lærerikt innhold.  Kapittelet om vin står også på trykk i vinmagasinet «Harmoni».

Tipi.png

Huskokken!

Vi kan tilby kokketjenester for fotografering hver dag hele uka.


Qaaqqutsiaq Lynge, populært kalt Tipi, er kokken vår. Han har tidligere jobbet for bl.a. Maaemo, Arakataka, og Kolonialen på Bislett før han de to siste årene har vært kjøkkensjef og kreativ leder hos Kreativ Catering.
 

Han er kreativ og sulten og har kvesset knivene, klare for nye utfordringer. Høsten og vinteren ser i det hele tatt spennende og morsom ut, og vi har flere prosjekter på gang.

Lærerike og inspirerende digitale vinkurs

Er du glad i vin? Har du lyst til å lære mer, prøve deg på nye viner og åpne for en verden av smaksopplevelser? - Da er Pepper Publishings nye digitale vinkurs noe for deg! Kursene er filmet og produsert av Inkognito. Totalt 23 vinkurs er nå lagt ut for salg.
Les mer om og se vinkursene her.

pepper.png